top of page

VI SKAL TIL PIEMONTE!

21. -25. OKTOBER

Centro Culturale Italiano inviterer til en spennende reise til Piemonte til høsten, 21. -25. oktober!

Turoperatøreren Vitus Reiser arrangerer for oss en tur til et av de mest kjente vinområdene i Italia. Daglig leder i Centro Culturale Italiano, Alessandra Gallina, blir reiseleder på turen og vil gjerne vise frem regionen hvor hun kommer fra. Det blir en kulturopplevelse samtidig som en matogvin-opplevelse. I tillegg blir det også en mulighet til å øve litt på språket!

Reisen begynner allerede i Bergen. Det blir flere kvelder før reisen hvor vi blir kjent med Piemonte og  ”hovedstaden” i regionen, Torino.

Vi har begynt på fredag 19. mai, kl. 19.30 med en introduksjon om Piemonte av Alessandra Gallina og en liten presentasjon om selve reisen av turoperatøren Vitus Reiser som har tatt med seg noe typisk fra Piemonte som man kunne smake og drikke!

Kalenderen for temakveldene om Piemonte blir det slik:

19. Mai – Vi skal til Piemonte:  introduksjon og smakesprøver av oster og vin fra området

2. Juni – Festa della Repubblica

1. September Filmkveld ”Così ridevano” av regissør Gianni Amelio 

29. September Museene i Torino

De som er interesserte kan melde seg på turen på Vitus Reiser sin nettside: https://www.vitusreiser.no/reiser/alessandras-piemonte

 

Det er fremdeles noen ledige plasser!

Både elevene våre på kurs og våre venner fra Società Dante Alighieri får 1000,- kr rabatt på turen.

For spørsmål angående turen, kan man ta kontakt direkte med turoperatøren (tlf: 09215, epost adresse: info@vitusreiser.no).

Om man har spørsmål til oss, kan man sende en post til centrobergen@gmail.com eller ta kontakt via telefon (tlf: +47 944 71 660).

bottom of page