top of page

Kommende Arrangementer

Foredrag med Natalino Russo
"L'Italia è un sentiero"
L'Italia è un sentiero.jpg

Onsdag 14. februar, kl. 19.30

Forening Dante Alighieri inviterer til årets første foredrag. For noen år siden hadde vi gleden av å høre Natalino Russo sine fortellinger og tips om Napoli med sine "111 luoghi di Napoli che devi proprio scoprire" - "111 steder i Napoli som du virkelig må oppdage".

Denne gangen gleder vi oss til å drømme oss bort i vakre landskaper, ikke bare med fortellinger men også flotte fotografier.

Natalino Russo er både forfatter og fotograf.

 

Her kan du lese mer om ham: https://www.natalinorusso.it/about/ 

 

Foredrag er gratis. Det holdes på ITALIENSK.

Hvor: Stranges Stiftelse 

Klostergaten 28

Tidligere Arrangementer

Gitarkonsert med Carlotta Dalia +
Treff på Centro

Gitarekspressen arrangerer en konsertserie med tittelen «Tre internasjonale kvinnelige gitarister». Den første av artistene kommer fra Italia og Centro Culturale Italiano sine venner har fått muligheten til å kjøpe rabatterte billetter til konserten som skal holdes i Mariakirken! Ta gjerne kontakt dersom du vil være med.

Pris: 250 kr (voksne) og 200 kr (studenter/pensjonister). Rabattert pris dersom man bestiller samlet som Centro Culturale Italiano: 200kr for voksne og 160 kr for studenter/pensjonister. Send gjerne en epost til centrobergen@gmail.com dersom du ønsker å kjøpe billetter.​

Vi har tenkt å bruke anledningen til konserten til den italienske gitaristen Carlotta Daila i Mariakirken for en sosial sammenkomst hvor vi kan prate med nye og gamle venner. Vi treffes i våre lokaler i andre etasjen i Jacobsfjorden på Bryggen etter Carlotta sin konsert.

Carlotta kommer på et kort besøk for å hilse på de Italia-interesserte i Bergen 🙂

Om du ikke rekker konserten, men kan treffe oss etter den, er du hjertelig velkommen uansett!

Mer om utøveren:

Carlotta Dalia fra Italia begynte å studere klassisk gitar i en alder av 8 år. Hun har studert med ledende gitarister som bl.a. Aniello Desiderio, Carlo Marchione. Oscar Ghiglia og Laura Young. Carlotta Dalia viste seg tidlig som et usedvanlig talent, og hun spilte sin første solokonsert bare 12 år gammel. Hun har opptrådt på festivaler og gitt konserter i Italia, Spania, Tyskland, Østerrike, Portugal, Polen, Ungarn, Sverige, Russland, Irland, Sveits og Japan. På tross av sin unge alder har Carlotta Dalia spilt inn 3 CD-album, «Gran Solo» (2017), «Angelus» (2020) og «Ida Presti: Complete Solo Guitar Music (World Premiere Recording)» (2021) som hun har høstet strålende kritikker for. Siden begynnelsen av sin karriere har hun vunnet mer enn 40 priser i nasjonale og internasjonale gitarkonkurranser.

#carlotta_dalia

bottom of page